Сe este jocul de ruletă?

O gamă largă de divertisment este disponibilă într-un cazinou modern. Puteți alege jocuri în funcție de o varietate de criterii, inclusiv șansele de câștig. Printre jocurile cu margine mică, se numără și ruleta, care se distinge prin reguli simple. Cod bonus Vlad casino ajută la obținerea de fonduri suplimentare, care pot fi apoi folosite pentru pariuri la masa de ruletă și pentru a sparge primul jackpot.

Tipuri de strategii de ruleta

În catalogul de divertisment de masă al cazinourilor online, puteți găsi o varietate de tipuri de ruletă. Cele mai populare dintre ele sunt:

  • europeană;
  • americană;
  • versiunea franceză.

Diferența dintre ele constă în prezența unei celule suplimentare (dublu zero), precum și în regulile pentru calcularea pierderii de zero. Avantajul minim al casei se aplică ruletei europene și franceze, unde este de doar 2,7 la sută. Versiunea americană are un dublu zero, crescând handicapul la 5,26 la sută. Prin urmare, pentru pariurile pe bani reali, este mai bine să folosiți ruleta cu cele mai mari șanse de câștig. Deoarece jocul există de mult timp, au fost dezvoltate diverse strategii de pariere. De exemplu, strategia Martingale presupune pariarea pe unul sau mai multe numere. Dacă pariul este nereușit, atunci se repetă pentru aceleași numere, dar suma sa se dublează. După ce a câștigat, jucătorul revine la pariul inițial.

Cum să alegi o strategie de ruletă?

Atunci când alegeți o strategie, trebuie să luați în considerare o serie de parametri. Majoritatea strategiilor presupun un număr mare de pariuri pentru a obține rezultatul dorit, astfel încât jucătorul trebuie să aibă un bankroll suficient. Pe site-ul https://gambling-code.ro/ poți afla mai multe despre jocurile de noroc și site-uri unde le poți folosi. Strategiile variază, de asemenea, în funcție de câte sectoare vor fi implicate.

Cum să câștigi la ruletă?

Mai întâi trebuie să decideți în ce format va fi făcut pariul? Puteți activa doar un sector sau puteți paria pe 18 celule deodată. Cele mai populare pariuri multisectoriale sunt:

  • pariu pe număr;
  • numere mari/mici;
  • roșu/negru.

De asemenea, puteți activa 4, 6 sau 12 numere. Este important de reținut că la activarea a 18 celule, șansele de câștig nu sunt deloc egale cu 50 la sută. Prezența lui 0 sau 00 înseamnă că casa va avea întotdeauna un avantaj.

De ce ar trebui să joci la ruletă?

Ruleta este un joc popular cu multe variante care vă permite să vă testați propriul noroc. Puteți urma o varietate de strategii în procesul de pariere, iar mărimea câștigurilor va fi cu atât mai mare, cu atât mai puține celule vor fi activate.